Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem tudok írni minden...

Miért nem tudok írni minden DVD-t?

Figyelt kérdés

A hibajelenség a következő: (már ha hibának számít)

Nem tudok, minden fajta DVD-t írni, CD-ből nem is nagyon szoktam, de azokkal eddig nem volt gond. Az író jó kérdés milyen, az van ráírva, hogy NEC, a gép pedig azt írja, NEC ATA(?)

(gondolom jó kínai) A mikor ezt az írot vettünk, jó pár éve,még az előző gépembe, de akkor még nem nagyon érdekellt a dolog, mert nem volt még netem. De mostmár eléggé kéne, és már nincs olyan DVD amit tudnék írni.. TDK-t tudok írni, de csak a világosabb fajtából, a kékből, a TDK narancsszínűből, nem tudok írni.. Mi lehet a gond? Orvosolni lehet? Vagy alapból fejlettebb DVD-ket próbálok írni.

Köszi előre is

DVD író programból próbáltam Nerót is, de most Burn4Free-t használok.

2010. febr. 28. 15:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Kiír valamilyen hibaüzenetet, vagy nem ismeri fel?

Ha van hibaüzenet, az segíthetne.

2010. febr. 28. 15:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy hogy néz ki a piros, meg a kék TDK dvd lemez, de nem lehet, hogy az íród csak a "+"-os vagy csak a "-"os lemezeket tudja írni?
2010. febr. 28. 15:11
 3/9 anonim válasza:
ha ramesz az irasra akkor ki lehet valasztani a dvd irot vagy csak az van ott h imaged dvd writer vagy valami hasonlo
2010. febr. 28. 15:12
 4/9 anonim ***** válasza:

Firmware frissítés segítene, mivel írod régi az íród...

[link]

2010. febr. 28. 15:46
 5/9 anonim ***** válasza:
íród...:))
2010. febr. 28. 15:47
 6/9 A kérdező kommentje:

Nincs hiba üzenet,csak mintha tele lenne, ügye azt írja, hogy teljes méret 0mb szabad 0mb.. Ha meg felállítom a listát, akkor még írja, hogy mondjuk 4,7gb van a lemezen szabadba, de utána nem írja ki.. Nincs hiba üzenet. A "+" és "-" lemezt már más is mondta.. Az mi? A lemez fajtája? Ezzel nem lehet tenni semmit? Honnan tudom egy lemezről, hogy + vagy --os? köszönöm a segítőknek:

black.lion

2010. márc. 1. 13:29
 7/9 A kérdező kommentje:
oh köszönöm a firmware ajánlónak, most olvasok utána, lehet jó lesz, kipróbálom ;) Köszi :)
2010. márc. 1. 19:03
 8/9 A kérdező kommentje:
NA és hogyan frissítsem?NEC RW ND-3520A a DVD-író..
2010. márc. 1. 20:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Az enyém LG, azt frissítettem. A NEC frissítésének módját nem ismerem, interneten nézz utána, vagy szerelőnél érdeklődj tanácsért. Egy biztos, semmi nem lehet a meghajtóban, és minden futó alkalmazást ki kel kapcsolni, pl vírusirtót.

[link]

2010. márc. 2. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!