Miért nem tudok írni minden DVD-t?
A hibajelenség a következő: (már ha hibának számít)
Nem tudok, minden fajta DVD-t írni, CD-ből nem is nagyon szoktam, de azokkal eddig nem volt gond. Az író jó kérdés milyen, az van ráírva, hogy NEC, a gép pedig azt írja, NEC ATA(?)
(gondolom jó kínai) A mikor ezt az írot vettünk, jó pár éve,még az előző gépembe, de akkor még nem nagyon érdekellt a dolog, mert nem volt még netem. De mostmár eléggé kéne, és már nincs olyan DVD amit tudnék írni.. TDK-t tudok írni, de csak a világosabb fajtából, a kékből, a TDK narancsszínűből, nem tudok írni.. Mi lehet a gond? Orvosolni lehet? Vagy alapból fejlettebb DVD-ket próbálok írni.
Köszi előre is
DVD író programból próbáltam Nerót is, de most Burn4Free-t használok.
Kiír valamilyen hibaüzenetet, vagy nem ismeri fel?
Ha van hibaüzenet, az segíthetne.
Firmware frissítés segítene, mivel írod régi az íród...
Nincs hiba üzenet,csak mintha tele lenne, ügye azt írja, hogy teljes méret 0mb szabad 0mb.. Ha meg felállítom a listát, akkor még írja, hogy mondjuk 4,7gb van a lemezen szabadba, de utána nem írja ki.. Nincs hiba üzenet. A "+" és "-" lemezt már más is mondta.. Az mi? A lemez fajtája? Ezzel nem lehet tenni semmit? Honnan tudom egy lemezről, hogy + vagy --os? köszönöm a segítőknek:
black.lion
Az enyém LG, azt frissítettem. A NEC frissítésének módját nem ismerem, interneten nézz utána, vagy szerelőnél érdeklődj tanácsért. Egy biztos, semmi nem lehet a meghajtóban, és minden futó alkalmazást ki kel kapcsolni, pl vírusirtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!