Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hol tudnék szerezni kb.5-6cm...

Hol tudnék szerezni kb.5-6cm hosszú PCI-e toldó kábelt?

Figyelt kérdés
Van egy mini-itx gépem aminek a gyári videókártyája elég gyengusz (amd APU) és van itthon egy egész erős videókártya amit beépítenék csak nem lehet közvetlen az alaplap-ba csatlakoztatni a kártyát mert úgy nem fér bele a házba. Ebay-en keresgéltem ilyen toldókábeleket de nem találtam 10cm alatt. Fontos hogy csak pár centi hosszú legyen mert nincs elég hely ahhoz hogy oda begyűrjek még egy tonna szalagkábelt. Nem muszáj hogy x16-os legyen hiszen az alaplap max 4x-es sebességen működik de kipróbáltam már a kártyával régebben és sokkal gyorsabb volt mint a gyári. Szóval tudna valaki linkelni egy oldalt ahol lehet kapni ilyet és nem kerül egy vagyonba?

2015. jún. 12. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Merlinhardver.hu-n biztosan találsz.
2015. jún. 12. 22:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Nemtudom hogy most csak én nem fogalmaztam elég tisztán vagy nem találom az oldalon ami érdekel. De biztos ami biztos: adatkábel érdekel és nem tápkábel :D
2015. jún. 12. 22:33
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Lehet én nem fogalmaztam tisztán, bocsánat.

2015. jún. 13. 17:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Már nem szemétkedésből mert értékelem a segítséget de ez még mindíg nem 5-6cm hosszú :D A fő kérdésben is szerepel :) Na mindegy...
2015. jún. 16. 03:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!