Ha melegszik a cpu az csak a gyári venti miatt lehet?
Van egy ilyen konfigom:
aplap:ASRock 960GM-GS3 FX
Asus HD 7770 1 gb DDR 5 karim
6 gb ddr 3 ram
Fsp Hexa 400 -as.
Fx 6100 as proci
5-10 perc után pl GTA 5 az aida vagy a speedfan 85-90 fokot ír. Eddig semmi baj nem volt játszottam ment 2 évig.
Nem nagyon szeretnék sokat költeni így remélem csak a gyári venti miatt van az egész.
minden másnak a hőmérséklete a programban , megfelelő. Csak a cpu nem. Maga a processzor miatt is lehet ,vagy csak mert AMD gyári venti nem valami jó úgy hallottam mert akkor vennék egyet, procira most nincs keret ,és ez bőven elég lenne nekem.
Ha igen akkor milyen proci venti hűtőt ajánlanátok az fx 6100 hoz?
ui: igen kitakarítottam, és újra is pasztáztam.
És jól tettem vissza mindent mivel ezt már a 2 év alatt csináltam és jó volt csak most van gond.
És nem tudom hogy a venti vagy elromlott a proci ezt így én nem tudom megmondani.
A választ előre is köszi.
Szélesség a legfontosabb!!!
Nem mindegy 160mm-est rakol bele vagy kisebbet nekem is ez volt a problémám.
Szedd le az oldalát, és dűts neki egy szobaventilátort.
Ha, megoldódik, akkor nem kell új proci hűtőt venned, csak egy rendes gépházat....
Bár, egy új proci hűtő olcsóbb, de azzal a többi komponens a gépben, nem tud mit kezdeni......
tehát magyarán semmit nem érek a hűtővel?
mert nem valami jó a többi cucc , vagy mert noname a ház?
Nekem is ilyen keskeny a házam és én ezt néztem ki.
Vigyázat két típus van ebből a nagyobb már nagy neked is.
Én a gépembe tudtam előre és hátulra is betenni 9 cm-es ventiket de hátra feltétlenül valamit ha nincs.
Jól látom hogy csak 2 memória foglalos az alaplapod?
Ha tudod akkor inkább vidd el oda ahol beépítést is vállalnak mert ha belelóg az új hűtőd a memóriába vagy a videókártyának lesz útba akkor nagy CUMI.
18:05 ös
de volt pasztázva tisztítva meg minden. a 2 év alatt többször is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!