Üdv! Most készülök venni egy AMD A10 5800K processzort,2x4 GB HyperX Fury 1866 Mhz ram társaságában, és az lenne a kérdés, hogy a 420-as M-TECH AP4420XA tápom biztonságosan vinné-e ezeket együtt?
Nem akarom hajtani a procit, csak World of Warcraft meg World of Tanks menne vele.
Alaplap: ASrock FM2A55-VG3
ajtótámasznak nem merném használni, nemhogy gépre kötni.
Kérdező: Elég jól beleválasztottál.
A Wot és a World of tanks pont olyan programok, amik erős egyszálú teljesítményt kívánnak. Ezek pont rosszul futnak AMD-n. Egy Haswell celeronon is jobban futnak ezek, mint az általad kinézett AMD-n.
Ez sajnos ilyen. Ha tényleg csak ezekkel akarsz játszani, akkor én nem ezt az Aput venném, hanem egy G3220-at.
Azért választottam ezt, mert havernak egy AMD A10 5700-asa van és neki az integrált vidikarival is ment medium-high beállításoknál 30-40 fps-el..aztán vett egy R9 270X-et és full High beállításokkal megy neki only 30 FPS-el..
Mint mondtam nem akarom kihajtani a procit..Csak World of Warcarft meg a wot..a mostani AMD A4 4000-es is viszi a wot-ot 30-40 fps-el full low grafika melett..
De ahogy elnéztem ha nem hajtom a procit szerintem egy táp cseréig nem lesz gond a táppal..legfeljebb kikötöm a DVD meghajtót, mert úgysem használom, meg a gépház elején lévő ledet. Köszi a válaszokat
Hál istennek nem tömblakásban lakom :D Így az áramingadozás felejtős
Utánanéztem hogy mennyi a max leadási teljesítménye ennek a tápnak
Azt írták elméletben 200 watt..azt is megnéztem hogy a configom elviekben mennyit fogyaszt, ha maxra járatom..az olyan 194 wattra jött ki..
Ha tényleg nem járatom akkor elviekben nem lesz gond..oda fogok figyelni mindenre, de tervben van új táp,nem akarom a sorsot kísérteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!