Képi problémák?
Figyelt kérdés
Hello ,olyan problémám lenne hogy játszok valamilyen játékkal és néha bevillan ilyen fehér vagy akármilyen színű grafikai bug ,de csak egy másodperc töredéknyi időre. Több játékba is előfordult már mi lehet a baj?2015. jún. 10. 17:52
1/5 anonim válasza:
Passz. Próbálj drivert frissíteni. Esetleg nézd meg, rögzített videóban megjelenik-e. (Ha nem, az hardverhibára utalhat.)
2/5 A kérdező kommentje:
Szoktam streamelni és ott is megjelent. Drivert már frissítettem a legfrissebb van,de kipróbáltam a kövi bétát is. Azzal se lett jobb. Amúgy ez egy Sapphire R9 270x Vapor edition
2015. jún. 10. 18:00
3/5 A kérdező kommentje:
fél éves
2015. jún. 10. 18:01
4/5 anonim válasza:
Áááá! Isten vagy ezzel a kérdéssel.
Nekem is ugyanilyen kártyám van mint neked, és én is ezzel a problémával küszködök. Nekem azt mondták VRAM hibás, azaz a videokártya memóriája nem megy megfelelően. Nekem 11 hónapos. Ha a pcx-en vetted akkor vidd vissza cseregaranciára. Azt hittem egyedül vagyok ezzel de ezek szerint nem.
5/5 A kérdező kommentje:
pcxbe vettem
2015. jún. 13. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!