AMD Athlon X4 860K gyári hűtővel miért 85 fokos mikor játékban sem vagyok? Nem lett húzva.
A 860k hűtőjével nincs baj, azon kívül hogy nagyon hangos tud lenni. Hűt olyan jól, mint egy intel stock cooler.
Ennyire rossz szellőzése nem lehet a gépednek sem. Vagy rosszul van pasztázva (esetleg egyáltalán nincs?), vagy rosszul van bepöccintve, esetleg rossz csatira van kötve a hűtő, pl egy szimpla venticsatira, nem a CPU hűtőjére. Akkor nyilván nem hűti a CPU-t, ha nem is tudja, hogy azt kéne neki.
Az lehet, hogy úgy hűt, mint egy intel hűtő, de azt ne felejtsd el, hogy az intelek sokkal kevésbé melegednek.
Nézd meg más programmal is, pl hwinfo64, aida.
A speccy az nekem is írt hülyeségeket.
Hát az úgy még érdekesebb, ha ök rakták össze.
Érdemes lenne megnézned, hogy a borda mennyire meleg, ha az általam javasolt programok is ilyen magas hőmérsékletet írnak
Elárulom neked, hogy az intelek még jobban melegednek, mert nem adják át a hőt...
Nem véletlen kupaktalanítják sokan az Intel procikat, ha tuningolni akarnak.
Máshogy egyszerűen nem tudják hűteni, hiába van rajta komoly hűtő.
#15: ugyan azt írja másik program és a borda nem túl meleg. legalább is nem éget. én csak a hőt éreztem az ujjamon (bekapcsolva néztem meg természetesen).
esetleg az nem lehet a gond hogy a ház felül nem nagyon tud szellőzni? meg hátul is be-beszorul a levegő, úgy ahogy
A többi program is ilyen hőfokokat ír?
Ventilátor pörög rendesen? Emeli a fordulatot?
A cpu venti csatlakozóra van rádugva?
Szedd leba bordát, rakd fel újból, másik pasztával.
Takarítsd le a mostanit, és egy borsószemnyi pasztát rakj a processzor közepére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!