Mi volt eddig neked a legérdekesebb / legfurább dolog ami valaha is történt a gépeddel?
Nekem van pár:
Előlapiból kihúzom a Bluetooth-t a gépházon lévő LED felvillan, majd kialszik 10 mp-vel később elindul a gép.
Netezés közben fehér villanás és kifagy minden. Hiba oka máig ismeretlen.
Ez a spanommal történt, hogy vitték hozzá szerelni efy gépet, hogy nézze meg, mert a bekapcsolás után rá 10 mp múlva mindig kikapcsol, hát a span mindjárt a hűtésre gondolva mindent ami hűtéssel kapcsolatos kicserélt de a hiba maradt, azt mindent egyenként cserélgetett rajta de a hiba maradt azt erre azt mondja a gép tulaja, hogy nem-e kell neki alkatrésznek 10 euróért? Hát a spanom úgy volt vele, hogy i5-ös procival valami komolyabb VGA-al 8 GB rammal, 500 GB HDD-vel a doboz na az sem volt kutya a táppal együtt bele ment az üzletbe bár mi is rossz benne, na és ki jött rá mi volt a hibája, mert filléres dolog volt ám az!
Az előtte való szakember nyomó kapcsoló helyett beakadós kapcsolót tett bele amit nem lehet érezni a kapcsolásnál! Azért nem mindennap veszel 10 euróért egy elég komoly gépet, nem????☺☻
- Aludtam, aludtam, majd arra ébredtem hogy zúg a gép. Körülnézek, ez meg mi ez? Magától bekapcsolt. Azóta se csinált ilyet.
- Még életem első gépénél volt olyan tüneteket produkáló videókártyám, hogy lefagyott a 3D-s modellek megjelenítésétől. Tökéletesen működött, de ahogy meg kellett pl. egy Max Payne-t, vagy bármi mást mutatnia, lefagyott 3-4 másodperc alatt az egész gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!