Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi volt eddig neked a legérdek...

Mi volt eddig neked a legérdekesebb / legfurább dolog ami valaha is történt a gépeddel?

Figyelt kérdés

Nekem van pár:

Előlapiból kihúzom a Bluetooth-t a gépházon lévő LED felvillan, majd kialszik 10 mp-vel később elindul a gép.

Netezés közben fehér villanás és kifagy minden. Hiba oka máig ismeretlen.

2015. jún. 9. 20:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Gép munka közben szó nélkül kikapcsol. Bekapcsoláskor venti felpörög, monitor beindul, kép van, hangszóró egyet csipog és a gép újraindul, majd ezt ismételgeti. Szétkap, összerak, semmi. Rádugott dolgok lehúz, ugyanaz. Tápcsere, ugyanaz. Memóriacsere, ugyanaz. Atomjaira szedtem és mindent megnéztem, semmi látható hiba. Aztán az ezredik próbálkozásnál elfelejtettem visszadugni az alaplapra a reset gomb kábelét. Elindult, azóta is működik. Ha visszadugom, ugyanazt a hibát produkálja, miközben a kábel nem rossz, a reset gomb is tökéletes, nincs zárlat, az áramkör csak akkor zár, ha tövig nyomom a gombot.
2015. jún. 9. 22:57
 12/14 donfetibo ***** válasza:

Ez a spanommal történt, hogy vitték hozzá szerelni efy gépet, hogy nézze meg, mert a bekapcsolás után rá 10 mp múlva mindig kikapcsol, hát a span mindjárt a hűtésre gondolva mindent ami hűtéssel kapcsolatos kicserélt de a hiba maradt, azt mindent egyenként cserélgetett rajta de a hiba maradt azt erre azt mondja a gép tulaja, hogy nem-e kell neki alkatrésznek 10 euróért? Hát a spanom úgy volt vele, hogy i5-ös procival valami komolyabb VGA-al 8 GB rammal, 500 GB HDD-vel a doboz na az sem volt kutya a táppal együtt bele ment az üzletbe bár mi is rossz benne, na és ki jött rá mi volt a hibája, mert filléres dolog volt ám az!

Az előtte való szakember nyomó kapcsoló helyett beakadós kapcsolót tett bele amit nem lehet érezni a kapcsolásnál! Azért nem mindennap veszel 10 euróért egy elég komoly gépet, nem????☺☻

2015. jún. 10. 06:57
 13/14 anonim ***** válasza:

- Aludtam, aludtam, majd arra ébredtem hogy zúg a gép. Körülnézek, ez meg mi ez? Magától bekapcsolt. Azóta se csinált ilyet.

- Még életem első gépénél volt olyan tüneteket produkáló videókártyám, hogy lefagyott a 3D-s modellek megjelenítésétől. Tökéletesen működött, de ahogy meg kellett pl. egy Max Payne-t, vagy bármi mást mutatnia, lefagyott 3-4 másodperc alatt az egész gép.

2015. jún. 10. 08:46
 14/14 A kérdező kommentje:
+1: Volt még olyan is, hogyha a gép tetejére csaptam 3 mp-re elment a kép majd visszajött. :D Király volt. 2 napig csinálta... Lehetett vele mindenkit szívatni aki hozzáért, hogy mit műveltél elrontottad kifizeted. :D
2015. jún. 10. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!