Olcsón jót - ilyenre az informatika történelmében még soha nem volt példa, laptopok között meg pláne nem. 300-350 magasságában vannak olyan gépek, amikkel el lehet játszogatni az új cuccokkal is, de ott is vissza kell venni a beállításokból, esetenként nem gyengén.
2015. jún. 9. 20:54
2/11 Trevor. válasza:
Olyan 400ezer fölött.
2015. jún. 9. 20:56
3/11 anonim válasza:
Notebook nem játékra való.
Ami már játékra is alkalmas abból olyan PC -t lehet össze hozzni...
2015. jún. 9. 20:58
4/11 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem, hogy olcsó legyen, csak, hogy erre a célra a legolcsóbb a kategóriájában!
Dehogy jobb. Amelyik egyazon árban van ezzel, kb ugyanezt tudja. De ez a paletta ezen részéről elmondható.
2015. jún. 10. 02:53
9/11 anonim válasza:
Látom itt küldtek már linekeket.. De azért én a helyedben egy laptophűtőt hozzácsapnék a géphez. Ugyanis ez így nagyon fog forrósodni, és miután teljesen átforrosodott a gép utána elkezd dropolni az fps. Én ezt 1 minecraft szerveren vettem észre. Úgyhogy laptophűtő ajánlott
2015. jún. 10. 07:24
10/11 anonim válasza:
# 8 Az egyik gépben amit linkeltél, egy AMD A10-5750M van, ami nagyjából az Core i3-2330M sebességét tudja, azt is magasabb fogyasztással.Tehát jobban melegsziik, mellete lassú is, a laptop kijelzője ráadásul sima tn panel, az N551ben ips van(mondjuk erre rá kell kérdezni, hogy biztosan olyat küldjenek)
A linkelt webdshopból is kapható az általam említett gép több összeállításban is:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!