Az Anti Aliasing alatt ha 9FPS-sem van az normális?
Figyelt kérdés
R9 270X VAPOR-X kártyámat stresszteszt alá vetettem. 8x Anti Aliasing-et nyomtam rá FullHD-ban és így kaptam 9 FPS-t és a kártya végig 69 fokos volt. Ez mennyire jó érték? Mellékesként annyi, hogy GTAV / WATCH DOGS alatt idő után csíkozódik meg mindenféle forma villog a képernyőn. Ezért kérdezem, hogy ez a stresszteszt eredménye ez a 9FPS 8x Anti Aliasing mellett jó vagy rossz? A tesztet furmark-kal csináltam2015. jún. 9. 18:46
1/2 anonim válasza:
Szerintem VRAM hiba...... vagy szar driver.
A csíkozódás WD-be.
2/2 anonim válasza:
A Furmarknak is több verziója van. Például volt egy GTX660OC kártyám, ami hasonló kategória a 270X-hez (egy hangyányit lassabb), ami régi Furmark 1.8 mellett FHD-ben 8x élsimítás mellett átlag 90 fps-t produkált, míg a Furmark 1.15-ben meg FHD felbontáson és élsimítás nélkül 30 fps-t (azaz itt reális lehett a 10 fps környéke 8x élsimítással). A 69C se rossz...
A csíkozódás viszont nem jó jel, hardver hibára utalhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!