Mitől csinálja ezt a gépem?
Bármilyen játékkal játszom rövid idő után kidob "A program működése leállt" hibaüzenettel.
Pár éve is volt ilyen a régi gépemmel,akkor memóriahiba miatt volt mint kiderült.Most lefutattam a Windows 8.1 memtesztet,nem talált hibát.Nem olyan régen SSD-re utaló hibával (kékhalállal) kétszer dobott ki a játékból. Driver frissítést írtak a neten,hogy attól megoldódik,le is frissítettem azóta nem kaptam kékhalált. A memóriák után legjobban a HDD-re gyanakszom,mivel néha nagyon ritkán kb 1 mp-re megakad,megfagy a gép és ilyenkor egy kattanást is hallok a HDD-ből, utána minden megy tovább(játékon belül ilyen még nem volt). HDSentinel viszont az SSD-t 97%osnak,a HDD-t 100%osnak látja,hibamentesnek.
Most ilyenkor mi van? Miket érdemes még futtani,hogy kiderüljön mi a hiba?
Mert a Windows energiagazdálkozása kikapcsolja x perc használaton kívüli idő után. Elinduláskor, még felpörög, megfoghatja a gépet. Kapcsold ki az energiagazdálkodásban a merevlemezek kikapcsolását, ez az élettartamra is jótékony hatással lehet.
Milyen SSD-d van?
Kingston*
Egyébként beállítottam amit mondtál meg még egyéb dolgokat amikre rájöttem mint hibalehetőség,holnap tesztelgetem hátha megjavult...
Köszönöm a segítséget,jöhetnek még ötletek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!