Én ezt nem igazán értem, gamer laptopnak írják, van benne egy 960m, ami 1080p n is döglődik ha friss játékkal játszol, és nem tekersz le pár beállítást(és nem kell azzal jönni, hogy nem számít, meg elvagy AA nélkül, ha 400k t adok egy gépre, akkor elvárom, hogy a megjelenés napján mindent felrakhassak maxra), de lehet kérni 4k s kijelzővel is, wtf, az a kártya 1080p re is épp hogy jó, mégis milyen ökör venné 4k s kijelzővel? Persze, szép éles a kép, főleg, hogy a kijelző mérete nem változik, na de mégis mit futtatsz rajta, amit bírna is a 960m? Maximum olyan játékokat, amik 2007 magasságában jöttek ki, de inkább előbb.
Szóval szerintem ez egy rettenetes kombináció, 1080p+860m variáns még úgy-ahogy rendben van.
ne játszani akarj rajta. ha már ilyen rohadt sok pénzt akarsz költeni vegyél egy elitebookot, vagy más, felső kategóriás üzleti gépet, ami ugyan hardveresen gyengébb lesz de nem rohad szét két éven belül.
írom ezt a választ egy 6 éves elitebookról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!