Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem szkennel a nyomtatóm...

Miért nem szkennel a nyomtatóm, ha kifogyott a tintapatron?

Figyelt kérdés
Canon MP250-es nyomtatóm van. Tudom, hogy elég troll kérdésnek tűnik, de esküszöm, hogy így van! Ha kifogyott a patron, akkor csak arra képes, hogy panaszkodjon, hogy kifogyott, és nem szkennel. Miért csinálja ezt?

2015. jún. 8. 19:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nem véletlen másolást akarsz csinálni? mert ahhoz igaz kell patron. Szkennelnie tudni kellene, a hp-mat én is patron nélkül használom évek óta..
2015. jún. 8. 20:09
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert a megcsinálója úgy gondolta, hogy ez jó ötlet.

(Szerintem sokat csuklott már azóta)

2015. jún. 8. 20:17
 3/13 A kérdező kommentje:
Véletlenül se másolni akartam. Bekapcsolom a gépet, bedugom a madzagot, megnyitom a programját és rányomok, hogy letapogatás. És valami hibát ír ki, ha kifogyott a patronom. Nem most csinálja ezt először, és annyira idegesítő! Nem lehet ezzel kezdeni valamit?
2015. jún. 8. 20:19
 4/13 anonim ***** válasza:
#1 A Canon az ugyan nem szkennel, ha az indítási ellenőrzésnél bármit nem talál rendben.
2015. jún. 8. 20:19
 5/13 anonim ***** válasza:
akkor a cannon ratyi.. :D
2015. jún. 8. 22:38
 6/13 anonim ***** válasza:
olyat találtam, hogy tartsd nyomva a "folytatás" gombot öt mp-ig, ez elvileg átugorja a tinta ellenőrzést. Random fórumról van, nem tudom segít-e.
2015. jún. 8. 22:42
 7/13 anonim ***** válasza:
#5 Attól a Canon egyáltalán nem ratyi...sőt!
2015. jún. 9. 08:08
 8/13 anonim ***** válasza:
#7 nem a nyomtatás minőségét kritizáltam ezzel, hanem azt a cigányságot, hogy ha nem veszel bele patront, akkor használhatatlan a géped. De ha veszel és beleszárad, akkor is, ne adj isten kifolyik. Ennyi szerencsém van a hp-mmal, hogy szkennerként még tökéletes akkor is, ha nincs benne patron.
2015. jún. 9. 18:57
 9/13 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy hányan fogják még olvasni ezt a kérdést, és hozzá a válaszokat, de azoknak, akik egy Canon MP250-es nyomtató megvásárlásán gondolkodnak, üzenném: NE TEGYÉK!

A mai dilije a következő volt ugyanis: nem nyomtat fekete-fehérben, mert kifogyott a színes patron... Nem értettem, mi köze van a színesnek a fekete-fehérhez, ezért a súgó lépéseit követve beállítottam, hogy csak a feketét használja nyomtatásnál, mert elhitette velem, hogy úgy nyomtatni fog, én kis naiv meg el is hittem... nem jött be.

2015. jún. 13. 15:49
 10/13 anonim ***** válasza:

Pedig a csak fekete nyomtatásnak működnie kellene.

Attól meg ne félj, hogy valaki ilyet vásárol. Már 2013 óta nem kapható. Az utolsó ára alacsonyabb volt, mint egy garnitúra festékkazetta.

2015. jún. 13. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!