I5-4690-re ez a hűtő jó lesz?
Figyelt kérdés
Játékra használom a gépet kb 95%-ban. Mikor terhelés alatt van a gép eléggé súgnak a ventillátorok, mint ha a szomszédban porszívóznának. Most nem tudom, hogy a gépháznak az alap ventijei ilyen hangosak vagy a procinak az alap ventije?
Ja és még valami: alapjáratban a proci kb 40-55 fokos. Játékban meg azért jóval több.
Ezért kérdem én, hogy ez a hűtő jó lesz e nekem (hűtés és zaj szempontját nézve)
2015. jún. 8. 18:07
3/8 A kérdező kommentje:
De most ez mi? Pcw-n azt írja, hogy nem támogatja a 1150-es foglalatot, de az eredeti oldalon meg igen..
2015. jún. 8. 18:15
4/8 anonim válasza:
mivel nekem van ilyen hűtőm (dobozán rajta van a címke) hogy támogatja az 1150-es foglalatot
6/8 A kérdező kommentje:
Igen ezt vágom én is csak akkor, miért írja az oldalon hogy "Nem"?
2015. jún. 8. 18:29
7/8 anonim válasza:
lusták voltak kijavítani vagy nem is gondolnak rá
8/8 A kérdező kommentje:
Remélem, mert akkor beszerzek egyet :D
2015. jún. 8. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!