Hogy tudnám lehalkítani az egeremet?
Figyelt kérdés
Tehát úgy hogy ne halljam hogy kattan.
Mondjuk ha szétszedem akkor mit csináljak vele? Hogy tudnám tompítani? Vagy mi adja ki a hangját?
2010. febr. 27. 21:05
1/3 anonim válasza:
Nekem egyszer volt egy Genius Netscroll Eye+ egerem, aminek a bal gombja egy idő után elhalkult a sok használattól. A jelenség nagyon kellemes volt, hiszen én sem szeretem a kattintgatás hangját. Sajnos azonban nem tudok neked segíteni abban, hogy mitől halkult el, és a mikrokapcsolóját sem tudom elküldeni neked, mert lecseréltem az egeret, amikor a görgője feladta a harcot. Annyit viszont legalább már tudsz, hogy fizikailag lehetséges a használat úgy, hogy nem hallod a kattanást, úgyhogy ne add fel, van esélyed :)
2/3 anonim válasza:
Lehet venni olyan egeret ami nem kattan.
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!