Blade17 kérdése:
Ezt a videokártyát érdemes húzni? Geforce GT 730 2GB DDR3 Default Clock:700Mhz Shader Clock:1400Mhz Memory Clock:535Mhz (1070Mhz)
Figyelt kérdés
Van hozzá egy gyári tuning program az Exper tool és azon lehet húzni a GPU core-t és a memory clock-ot csak nemtudom melyiket érdemes. Egyébként ha huzom a GPU core-t emelkedik a shader clock is. Most a nyári hőségben 61fok-ig felmegy játék közben. szóval érdemes lenne-e húzni? Hozzáfűzném ami videokártyám volt eddig az összes hasonló hőfokon üzemelt játék közben.2015. jún. 7. 17:50
1/9 anonim válasza:
Többet érsz ha veszel egy újat. Szarból nem lehet várat építeni.
2/9 anonim válasza:
Nem érne sokat egy 700-ról 850-re húzás +1-2 fps maximum,attól még nem lesz több streamer több mag rajta stb...
3/9 A kérdező kommentje:
Értem :) Köszi a Válaszokat :) Egyébként nem egy rossz videokártya ez A Call of Duty MW 3 full felbontáson (16000x900) és max grafikán megy 35fps-en és crysis 2 is 1280x720 felbontáson megy 28fps-en max grafikával
2015. jún. 7. 18:43
4/9 A kérdező kommentje:
*1600x900 :D
2015. jún. 7. 18:44
5/9 anonim válasza:
Mind a kettő 4 éves játék már...és FullHD-ban már azok is kompromisszumokra késztetnék ezt a kártyát. Ez egy abszolút alsó kategóriás példány, nem kell tőle csodákat várni. Tuningolni lehet, de nem kell akkor sem jelentős gyorsulásra számítani (az órajelekhez sajnos kevés feldolgozó alegység párosul).
6/9 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem mai játékok :D csak pl egy Far cry 4hez meg egy Crysis 3hoz meg a Call of duty adwance warfare-hoz kevés a Proci is AMD Athlon Dual core X2 250-es 3.0Ghz :D ezért akarom huzni egy kicsit vettem egy nagy proci hűtőt is és a 6000Mhz-ből csináltam egy 7200Mhz-et :D
2015. jún. 7. 19:23
7/9 anonim válasza:
Nem szokás összeadni a magok órajeleit...ezzel ez erővel mondhatnám, hogy 24000MHz-es a procim :)
8/9 A kérdező kommentje:
Akkor úgy írom 2mag 3.0ghz-ből lett 2mag 3.6ghz de láttam a neten több helyen is 3.9ghz-ig lehet húzni ha van egy nagy hűtő rajta.
2015. jún. 7. 21:57
9/9 anonim válasza:
A hűtő nem számít, csak abban, hogy ne melegedjen túl.
Processzortól függ, hogy melyiket mennyire lehet felhúzni.
Pl én néztem valami i5-ös procit, 2.7Ghz asszem, és 3Ghz-ig fel lehet húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!