Kérdezöö/Válaszoló kérdése:
Nem tudom milyen wifi kártyát vegyek a gépembe (? )
Figyelt kérdés
Vennék a gépembe wifi kártyát mert jelenleg mobilneten tolom és a wifi lent van az alsó szinten :D és a kábel nagyon hósszu lenne2015. jún. 7. 17:18
1/14 anonim válasza:
Vegyél inkább egy wifis pendrive-ot. Nekem TP-Link TL-WN821N van és tökéletesen működik.
2/14 A kérdező kommentje:
És tök mind 1 milyet veszek?? :D
Nem kell hozzá semmi pluszba? :)
2015. jún. 7. 17:24
3/14 anonim válasza:
Nem,nem tökmind1.
Vagy USB-s vagy PCI/PCI-E alapút,de olyat,aminek cserélhetőek az antennái.
De ha van rá lehetőség,akkor inkább fúrógép,és kábeles összeköttetés.
4/14 A kérdező kommentje:
Oké :D köszi :D
2015. jún. 7. 17:29
5/14 A kérdező kommentje:
És ha linkelek egy et?? :D vagy te :D xd
2015. jún. 7. 17:30
6/14 anonim válasza:
Nem kell semmi más, egyébként én is ajánlom nekem is olyan van!
7/14 anonim válasza:
Ami nekem van (amit az elsőben írtam) az antenna nélküli és csak simán bedugod valamelyik USB foglalatba és megy. A munkahelyemen antennás van, de az is ugyanúgy működik mint az otthoni. Annyival jobb egy cserélhető antennás, hogy esetlegesen tudsz rá valami komolyabbat venni, ha nem elég erős a jel. De ha közel van a router, akkor nem lesz gond.
9/14 A kérdező kommentje:
Hát lent van egy szintel :/
2015. jún. 7. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!