Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek megéri venni egy...

Szerintetek megéri venni egy ozone rage st-t (9. 000Ft)?

Figyelt kérdés
Vagy inkább gyűjtögessek egy razer kraken pro-ra?

2015. jún. 6. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, én ökör módjára megvettem, fél évre rá már kontakthibás a hangerőszabájzónál(úgy, hogy kb csak hétvégente használtam).
2015. jún. 6. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Gyűjts inkább egy Steelseries Siberia-ra vagy még inkább egy Kingston HyperX Cloud-ra, mert a Kraken még a nyomukba sem érhet, ami a hangzást illeti.
2015. jún. 6. 21:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek milyen headsetet vegyek?
2015. jún. 6. 22:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt a kettőt, amit a #2-es hozzászólásomban írtam. Ha nem hiszed, guglizz rájuk, olvass teszteket, mindenhol magasan vezetik a kategóriájukat. Hogy miért? Mert a Razer és hasonszőrű társaik terveznek egy vagány ("gamer") külsőt, aztán beledobnak valami hangszórót és mikrofont, ami éppen a raktárban van. A SS és a Kingston meg fogott egy-egy elismert hifi fejhallgatót, és azokból épített headsetet. Mi az egyetlen dolog, ami egy fülhallgatónál számít? A hangzás. Ha valakinek az fontosabb, hogy állatul nézzen ki, vagy 7.1-es "térhatása" legyen, az persze vegye csak nyugodtan a sz*rokat.
2015. jún. 7. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!