Mekkora gépház kéne?
A konfig:
Processzor : Intel Core i7-3770K
Videokártya : GIGABYTE GV-N970G1 GAMING-4GD GTX970 4GB
RAM : Corsair 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz
Alaplap : ASRock B75 Pro3-M
És ha lehet akkor konkrét gépházat kéne írni.
A válaszokat előre is köszönöm.
a vga majdnem 32cm tehat nem art ha ekorat befogad, M - microATX alaplapot fogadja be, 10 ezer korul es felete magad is tudsz valogatni lenyegeben majdnem mindrn szabvanyps es felkapot jo lehet amibe a vga belefer, alsotapos legyen es elol es hatul is vagy fent legyen legalabb 12cm es venti hely.
Vegulis te tudod neker melyik tetszene.
Vga meretet azert elenorid le magad is gyarto oldalan pontosan mert a legtobb 970 egesz kicsi lehet rosz infot talaltam (gyarto nem jot be)
huh ha jol latom hdd tarto kivetelevel epp 32cm es vga fer bele igaz tiedhez 31,5 t latam.
Ezert is jo vegignezegetned magad is gyartoi oldalakon minden info fent van hazakrol, aminek nincs oldala vagy nincs leirasa azt en nem igazan venem hisz zsakbamacska ha csak nincs egy reszletes dicsero teszt rola valahol...
Osszefoglaloban is nezelodhetsz.
Kezdesnek segit.
Felkapott olcsobb hazak szoktak leni a Sharkoon ok pl.
vagy legolcsobban talan az egyik legjobb lehet hahar sokat kelene keresgelni de nekem ez nem mezoldhato...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!