Tudtok erre a notebook-ra Linux disztró mondani?
Figyelt kérdés
Olyan kéne ami nem terheli le és jó a hardware támogatottsága.Lehetőleg Debian alapút.
HP Mini PC
Intel Atom 1.75GHZ
2GB DDR2 Ram
Intel Media Acceration 128MB
250GB HDD(2 partició)
2015. jún. 5. 18:23
1/18 anonim válasza:
lubuntu 12.04 vagy xubuntu 12.04
2/18 anonim válasza:
Debian alapú helyett inkább próbáld ki az Ubuntu-t (Lubuntut ha a sima lassú lenne)
3/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Az Ubuntu Debian alapú ha jól tudom.
2015. jún. 5. 18:29
4/18 anonim válasza:
Antix.
Debian alapú és kis rendszerigényű.
5/18 anonim válasza:
#3 Lehetséges. Ki tudja már hogy melyik linux milyen alapú, van már annyi :)
6/18 A kérdező kommentje:
Az Antix-ot probáltam de 3 error miatt még live modban sem indult el.Hát ez az.Egyik disztróra épül a másikra.Elég régóta külön van a Debian és az Ubuntu hogy szinte semmibe sem hasonlítanak.
2015. jún. 5. 18:39
7/18 anonim válasza:
Annyira _nem_ hasonlítanak, hogy az ubuntu a mai napig a debian glibc-jét másolgatja át párhavonta magának, ahelyett, hogy csinálnának végre egy saját csomagot: [link]
(Hint: nem tudnak.)
8/18 anonim válasza:
" Debian alapú helyett inkább próbáld ki az Ubuntu-t (Lubuntut ha a sima lassú lenne) "
"Mindegyik" ubuntu Debianra épül.
Kérdező , ha már Debian alapút akarsz használni miért nem próbálod meg magát a Debiant ?
9/18 A kérdező kommentje:
Az a legnagyobb baj hogy ahelyett hogy kijavítanák a hibákat még több disztrót csinálnak.Ami máshogy nézz ki és lehet több benne a hiba mint az elödjében.
2015. jún. 5. 19:00
10/18 A kérdező kommentje:
Annyira még nem vagyok tapasztalt Linuxos.
2015. jún. 5. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!