Alsó tápos háznál (konkrétan egy Sharkoon T28-nál) melyik a jobb, ha a táp a gép alól vagy a gép belsejéből szívja a levegőt?
Figyelt kérdés
A ház aljában van egy porszűrő ezért úgy raktam be, hogy alulról szívja, de van aki fordítva teszi be.
Melyik a jobb?
2015. jún. 5. 11:20
1/6 anonim válasza:
Szerintem lentről jobb.
A meleg levegő könnyebb, ezért az van felül. Tehát fölülről melegebb levegőt tud szívni, mint alulról. Főleg, hogy fölötte ott van egy videokártya meg egy processzor...
Én ebből a meggondolásból így tettem be.
2/6 anonim válasza:
Alulról szívja.
A kábelek is úgy vannak közel az alaplapi tálcához,tehát ez is egyértelművé teszi.
3/6 Közveszélyes Kontár válasza:
Azert talaltak ki hogy a tap legszalitasa kikeruljon a gep legszalitasabol.
Jol van ugy ahogy csinaltad es porszurod is van irtad szoval nem lesz por gond se.
Csak ara is figyelj hogy lent szabadon bejuthason a levego
4/6 Közveszélyes Kontár válasza:
#3 link vegen . (pont) ot torold ki es akor bejon de amugy google ba kepek: bottom psu case airflow
5/6 anonim válasza:
Én is alsótápos gépet használok már 2 éve, nagyjából félévente teljesen kipucolom a gépet, de a tápon por nem maradt még eddig meg egyszer sem. Pedig alulról kapja a levegőt és porszűrő sincs. A régi hagyományos tápos gépeimnél mindig tiszta retkes lett a táp, itt viszont tényleg nem porolódik egyáltalán. Magyarán lefelé fordítva rakd bele, egyébként máshogy nekem nem is lehetne, a rögzítés miatt.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor marad így:D
2015. jún. 6. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!