Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mushkin SSD vélemények?...

Mushkin SSD vélemények? (többi lent)

Figyelt kérdés

Hali!

Hamarosan venni fogok SSD -t, illetve már meg is rendeltem egy oldalról Intel Pro 2500 Series 120GB SSD -t, de mivel hogy nincsenek Corsair RAM -ok a raktáron addig vissza tudom utasítani a rendelést, és nézek lehet más oldalon RAM -okat és akkor nézegettem az SSD -ket is, és találtam Mushkin Chronos G2 márkájút, mi a véleményetek erről ? Megbízhatók,gyors,nem lassulnak be ? SandForce vezérlés van benne, mivel látom hogy rajta van hogy "Made in USA" meg hasonlók, ezért érdekelne, hogy milyen minőség.

Ez lenne az: [link]

Előre is köszi,aki segít annak megy a zöld előre is köszi! :)

2015. jún. 4. 19:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Életemben nem hallottam a márkáról, de ha te szeretsz kockáztatni... Intel, Samsung, Kingston, A-Data meg a többiek, van egy csomó nevesebb SSD gyártó, inkább ezekből válassz.
2015. jún. 4. 19:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi akkor maradok az Intel Pro 2500 -nál, ment a zöld! :) Még annyit szeretnék, hogy az alaplapom ASUS M5A97 R2.0, a processzorom pedig AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz (OC 3.8Ghz), és hogy ebbe ugye passzolnak a Corsair DD3-as 1600as 2*8GB RAM -ok ? azt tudom hogy a processzor csak 1333 mhz -ig támogat,az nem is nagy baj ha annyin,megy de fel kéne ismerni neki ugye ? Előre is köszi! :)
2015. jún. 4. 19:59
 3/8 Panda Péter ***** válasza:

tuningos körökben ismert márka a mushkin, jól húzható memóriáiról. egyébként minőségben valószínűleg ugyanazt nyújtaná mint bármelyik komolyabb SSD gyártó aki nem saját alkatrészekből dolgozik. valszeg ugyanúgy sandforce vezérlő van rajta mint az intelen amit rendeltél. teljesítményben nagyon hasonlók lesznek, én a helyedben azt választanám amelyikre több gari van (bár külföldi rendelésnél ezt problémás lehet érvényesíteni) és/vagy olcsóbb.

de mondjuk én lehet választanám inkább a samsungot, megbízhatóbb.

2015. jún. 4. 20:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ! :) Samsung nem tudom milyen SSD -be,volt Samsung HDD -m meghalt, 1-2 év alatt,ismerősömnek is 1 terabájtos Samsung HDD-je volt,nem volt öreg és az is szintén nem sokat bírt,míg nekem volt egy Western Digital Caviar Greenem az 6 évig bírta,és azóta is megy csak lecseréltem nagyobbra,szóval maradok az Intel -nél szerintem nem lesz vele gondom! :) Ment a zöld! :)
2015. jún. 4. 21:23
 5/8 Panda Péter ***** válasza:
SSD-be piacvezető a samsung, míg az 5200-on csak a címke intel (a vezérlő sandforce, a chipek meg hynix), én nagyon meggondolnám a helyedben.
2015. jún. 4. 22:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm, ment a zöld! :) Így mint márka, az Intel jobban bejön, a Samsung meg hát nem tudom, volt Samsung telefonom,Hard Disk,teló belassult,hard disk tönkre ment, szóval ezek után nem tudok megbízni a Samsungba. Nem tudom már lehet akkor még szerkesztem a rendelést Samsungra,Köszi még egyszer! :)
2015. jún. 5. 19:50
 7/8 anonim válasza:

Nekem egy Intel 520-120GB-os ssd-m van 8-hónapja hibátlanul üzemel.

Szerintem az Intel kiváló választás.

2015. jún. 5. 20:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm,ez érdekelt engem, hogy egy idő után nem-e lassul be. :) Maradok az Intelnél! :) Ment a zöld! :)
2015. jún. 5. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!