Az alábbi grafikuskártya, ram, HDD és táphoz milyen processzort és alaplapot tudnátok ajánlani 40k-ig?
Figyelt kérdés
Vga- [link] (csak így találtam meg, van valami palit geaforce is, de nekem az van ami a linkelt képen látható)
Ram- 2GB ddr3
HDD- ezt is kell vennem, de ide egy sima 500GB-os toshiba megfelel nekem
Táp- EE-ATX-420W-C1-PFC
Szóval ,h a táp bírja milyen proci és alaplap kellene nekem ehhez, mert a régiek tönkre mentek.
2015. jún. 4. 15:54
1/3 anonim válasza:
valószínűleg a rossz táp miatt mentek tönkre.. azt is kell venni újat..
2/3 A kérdező kommentje:
helyesbítek, csak az alaplap ment tönkre. A proci működik csak régi és nem található hozzá alaplap. A táp működik.
Csak nem tudom ,h a régi dolgok helyett mit vegyek.
2015. jún. 4. 16:46
3/3 anonim válasza:
de valami általában okozza ezt.. az a táp elég gyenge minőségű és bármikor átengedhetett egy feszültségtüskét és örülhetsz hogy csak a lapot sütötte meg.. egyébként g3420? aránylag jó proci mire kellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!