Mi a különbség az optikai és a lézeres egér között?
nekem voltak lézeres és optikai egereim és mindig az optikai volt a jobb. most is vettem egy gigabyte m6880x et ami lézeres és ki vagyok akardva, hogy a régebben vett m6900 optikai sokkal simábban vezette a kurzort. ennyi.
venni kell egy egérpadot és egy jó optikai egeret és garantálom, hogy az átlagfelhasználáshoz elegendő élményben részesít.
a lézeres nem bírja azok a rántásokat amit pl. a fps játékokban lehet mert össze vissza ugrál,
a optikai pont erre a célra szolgál.
Egy nagyszerű lézeres egér, ami olcsó is volt és masszív, egyszerű: Genius Netscroll 200 laser [link]
Mi a fenéért kellett pont ennek megszűnnie, még mindig megvan egy PS/2-es portos verziója, ami a windows xp-s retro PC-n működik, viszont USB-s átalakítóval akartam a modernebb laptopon használni, de nem jött össze T_T. Játékra is teljesen tökéletes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!