Melyik a lejobb ár/érték arányú monitor 30-35 ezer Ft között?
Figyelt kérdés
Jó reggelt! :D
A kérdés szerintem érthető.
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm.:)
2015. jún. 4. 06:54
1/5 anonim válasza:
Jó reggelt kérdező! :D
Szerintem ennyiért még nem lehet értelmes monitort venni, dobj hozzá még 10-20k-t, és ott nézegess.
2/5 anonim válasza:
nekem egy ilyen monitorom van lassan 1 éve, tökéletesen teszi a dolgát, még 32 ezerért vettem a pcx-en, de most nem találom a kínálatban
3/5 anonim válasza:
Nézz ilyen áron fullHD-s, IPS paneles monitorokat, de valami normális márkát, pl. Dell, LG. Nem olyan bonyolult, bár az elsőnek igaza van, hogyha 15-20k-t még rádobnál,azzal sokkal jobban jársz, nagyobb a válogatási lehetőség.
4/5 A kérdező kommentje:
koszonom szepen..ment mindenkinek a zold pacsi :D
2015. jún. 4. 08:23
5/5 anonim válasza:
#2 +1
Nekem ilyen ugyan ez a monitor van most lesz nekem is egy éves és nagyon jó monitor nincs vele gond képe is nagyon szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!