Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videokártyában Nvidia vagy AMD?

Videokártyában Nvidia vagy AMD?

Figyelt kérdés

2015. jún. 2. 21:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Konkrét modellek közül, adott árkategóriában, jól körülhatárolt felhasználási célra lehet választani.
2015. jún. 2. 22:30
 12/23 anonim ***** válasza:
72%
"AMD felzárkózott és kevesebb pénzért ad ugyan olyan vagy akár jobb VGA-t" na igen lehet hogy olcsóbb a hardware de a támogatottságban vonják le azt a pénzt(pl driver).. de ez a kérdés amit a kérdező feltett teljesen hülyeség..
2015. jún. 2. 22:44
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Az AMD a HD4000 szériától keményen belehúzott és a HD7000 szériáig elég keményen nyomultak szerintem, most viszont mint ha ülnének a babérjaikon. Egy időben (2013 környéke) sokkal több AMD támogatású játék jelent meg, mint Nvidia, de ez megint visszafordult (mondjuk nagyon nagy jelentősége szerintem nincs). Az AMD drivereit szokták néha emlegetni az ellenlábasok, de nekem az utóbbi 5-6 évben semmi gondom nem volt a Radeonokkal és a meghajtó programokat is csak igen ritkán cserélgettem. Az, hogy az Nvidia kevesebbet fogyaszt az MOST igaz, de volt, hogy évekig az Nvidia kártyák ettek többet azonos teljesítmény mellett. Támogatottságban nagyon sok dolog megvan az AMD oldalon is, de a CUDA/Physx/TXAA az Nvidia specifikus, akárcsak a Mantle az AMD-nél (a hairworks meg teljesítmény gyilkos, ráadásul kikapcsolva is remekül lobog a Witcher haja...ráadásul ilyen volt már AMD-s játékban is...Tress FX ismerős?). Gyakorlatilag mindkét oldalról volt már sok kártyám és mindegyiket szerettem, elégedett voltam velük. Most van a kis gépben egy 2 éves HD7770, remekül teszi a dolgát, míg a nagy gépünkben egy pár hónapos GTX960 (ezzel sincs gondom azon kívül, hogy néha zavaróan tud ciripelni (coil whine effektus)).

A kérdésre ilyen formán nem lehet válaszolni, csak konkrét modelleket és/vagy adott árszegmensek szereplőit lehet rendesen összehasonlítani.

2015. jún. 2. 23:35
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Valóban írj árat, mert önmagában nem létezik hogy az egyik jobb lenne a másiknál. + Hogy mire használnád.
2015. jún. 2. 23:47
 15/23 A kérdező kommentje:
játékokra használnám 25K-s keretből de nem kell nagyobb videokártya mert nem szoktam sokat játszani a gépen ráadásul a mai játékokkal nem a gépen játszom.
2015. jún. 3. 05:29
 16/23 Trevor. ***** válasza:
100%
2015. jún. 3. 06:52
 17/23 anonim ***** válasza:
De milyen játékokkal szoktál? Ez a 25 ezer forintos szint nagyjából egy 6 éves felső-közép, esetleg csúcskategória teljesítményének felel meg.
2015. jún. 3. 08:00
 18/23 A kérdező kommentje:
f1-el szoktam játszani meg mafia 2 GTA4 far cry 3 crysis 3 és ezek csak PC-n (Integrált videokártyával) De low-on mindegyiket nagyon szépen viszi csak gondoltam azért vehetnék egy videokártyát hogy ne azt használjam.
2015. jún. 3. 14:38
 19/23 anonim ***** válasza:

25-ért újonnan 250X

Használtan: HD 6970, 6950, 7850.

De ezekhez jó táp is kell, nem ilyen Codegen, HKC, LC power és sorolhatnám szintű tápként eladott vackok.

2015. jún. 3. 14:57
 20/23 A kérdező kommentje:
Nekem 500W CoolerMaster Elite Power tápom van és eddíg semmi gondom nem volt vele. (1 hónapos)
2015. jún. 3. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!