Rossz processzor hűtés?
A videókártyám alapjáraton 53-55 fokos a processzor pedig 53-58 fokos szintén alapjáraton, viszont eléggé dolgozott a hűtés ami eszméletlen hangos, olyan szinten, hogy videót eléggé nehéz nézni, mert elnyomja a hangját így kipróbálás képpen ráállítottam egy szobaventilátor.
Így a videókártya alapjáraton 49-52 fokos a processzor pedig 42-45. Ez lehet a rossz hűtések oka?
nem zavarna de olyan hangos hogy a videót is túlszárnyalja
a szobaventilátor ami jóval nagyobb teljesítményű nem ilyen hangos
99%, hogy szarul van pasztázva a processzorod. Egy meggymag mennyiséget középre és egy vékony valamivel egyenletesen elteríted, a proci szélétől 1-2mm elhagysz. Elég kell lennie rá. Én szike penge ferde végével szoktam eligazítani a hűtőpasztát.
Esetleg cserélj házat is. (Raijintek Arcadia jó ház, kell még hozzá egy 12cm Arctic F12 PWM hűtőventilátor az elejébe), összesen egy 10es.
igen amd
penzem sajnos nincsen paszta meg van rajta boven :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!