Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A gépem csak úgy magától...

A gépem csak úgy magától kikapcsol, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Nemrég elkezdett a gépem magától kikapcsolni,semmi kékhalál ,vagy valami hibaüzenet ,csak úgy mintha kihúznám az áram ellátásból ,hirtelen leáll.

Legtöbbször olyan játékoknál amiknél nagy a terhelés.

Ismerőseim azt mondták TÁP-egység ,ALAPLAP vagy esetleg PROCI-VIDEÓKÁRTYA túlmelegedés,de gondoltam ezt megerősíttetem a ti véleményetekkel is.

Gépem adatai:

Alaplap Gigabyte GA-H61M-S2-B3;

CPU típusa DualCore Intel Pentium G850, 2900 MHz (29 x 100)

Videokártya ATI Radeon HD 4850 512MB GDDR3

RAM 1333MHz AIDA 64 Extreme 3575MB-t ír!

a tápegységről képet tudtam csak felrakni ,mert nem értek hozzá ,hogy mit is kéne nézni(CoolerMaster és jobb felső sarokban 600 van) [link]

2015. jún. 2. 14:07
 1/5 Tengor ***** válasza:
A táp elég olcsó húsnak tűnik. A hőmérsékletekkel mi a helyzet?
2015. jún. 2. 14:09
 2/5 A kérdező kommentje:
most írt haverom ,hogy MSI afterburnerrel vagy mivel nézzem meg a hőmérsékletet,és érdekesnek találta ,hogy úgy van 85fokon a kártya ,hogy semmi sem fut.Itt egy kép róla: [link]
2015. jún. 2. 14:18
 3/5 A kérdező kommentje:
ja ,most nézem ,hogy fut a cs:go meg még pár cucc ,ő nem látta,de akkor is ez a 85 kicsit sok nem?
2015. jún. 2. 14:18
 4/5 IceHunter ***** válasza:
Ahogy én látom, nem csak a CS:GO fut. Főleg, hogy 512MB-os ezért valószínűleg nagyon terhelt.
2015. jún. 2. 14:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Csinálj egy profilt az MSI Afterburner-ben, és a Fan speed-et állítsd auto-ra, majd mentsd el a profilt !!!!

Ha melegnek érzi a kártyát, akkor ad a ventire egy kis kraftot, és hűvösebb lesz.

2015. jún. 2. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!