Melyik gép érné megvennem?
Figyelt kérdés
Mind a kettő használt, de az elsőről csak ennyit tudok a másodikról pedig mindent és még számla is van hozzá igaz 5 éves számla de van. szerintetek melyiket éri megvenni? az ára az elsőnek 5000 több.
Amd Phenom X4 9750 processzor (4*2.4ghz)
4gb ram
Geforce 9600Gt vga 1gb/256bit
1tb hdd
vagy
processzor inter R core tm 2duo cpu E8400 3.00Ghz 3.00Ghz telepitett memoria ram 4.00Gb rendszer 32bit 400 merevlemez videokártya geforce 9600 gt 512Mb 256bit ddr3 alaplap asus p5k 45nm cp
2015. jún. 2. 13:53
11/12 anonim válasza:
Csak azért szólok hozzá, mert nekem is hasonló gépem volt tavaly. A BF3 single módban elment high-on, de a multiplayer, ami a lényeg, borzalom volt. Az említett két gép eléri a BF3 minimum konfigját, de a hivatalos min. gépigény köszönő viszonyban sincs a valósággal! A BF3 nagyon processzor igényes játék, minimum egy Intel q9400 kell hozzá, 6 giga memória és mindenképpen SSD-ről kell futtatni. Hagyományos winyóról 4-5 perc alatt tölt be egy pályát, borzasztó így!!!! Ne vegyél ilyen gépet, ha a BF3-at akarod tolni!!! 70ezer körül már kapni olyan modern gépet, amin jól fut.
12/12 A kérdező kommentje:
nem tudtam választani és helyette ps3 vettem.
1 olcsóbb
2 bf4 et tolom és nagyon állat .
2015. jún. 4. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!