Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MNiértnem ismeri fel a Sajátgé...

MNiértnem ismeri fel a Sajátgép a hdd met? Lent

Figyelt kérdés

ujra lett rakvaa win7 és azota az eE: HDD met nemis látja a sajátgép!

Mer a lemezkezelő meg látja!

Valakinek vmi tipp?

2010. febr. 26. 22:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Hogy volt előtte particionálva a vinyo? Csak az op rendszeres particiót raktad ujra, vagy az egészet formáztad?
2010. febr. 26. 22:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem lett partícionálva a másik része a vinyónak csak ahova a rendszert raktad. Lemezkezelőben is meg lehet csinálni, vagy szedd le a Partition Magic-et ha neked az egyszerűbb
2010. febr. 26. 22:20
 3/4 anonim ***** válasza:
énnálam is történt már ilyen amikor volt még PATA-s vinyom az OP rendszer a SATA-ra lett rakva és csak lemezképnek használtam a másikat. Namost ha ugy raktam fel az Op rendszert hogy fent volt a PATA is akkor azt nem látta a rendszer (WIN7) de ha lehuztam az alaplaprol mielött telepitettem volna a rendszert és csak miután kész lettem vele akkor dugtam vissza akkor látta .
2010. febr. 27. 09:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Nah SZóval azt is formáztam telepitésnél amin most a Win7 van meg a másiakt is amit most nem ismer fel!
2010. febr. 27. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!