Miért nincs a kijelzőmnek háttérvilágítása videokártya illesztőprogram telepítése után?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy amikor fel akarom telepíteni a videokártyám illesztőprogramját (Ati Catalyst), amit az amd oldaláról szedtem le, illetve egy auto detect után ő maga szedett le, sőtét a kijelzőm. Egy Laptop-ról beszélünk. Maga a kijelző működik, ugyanis látszódik ha nagyon közel megy az ember hozzá, hogy lehet vele dolgozni, viszont olyan mintha nem lenne háttér világítása. Akármit is próbálok vele, egyszerűen nem sikerül semmi, mindig ez a helyzet áll fent. Valakinek ötlet?2015. jún. 1. 09:41
2/6 Tengor válasza:
Chipset drivert és az utiliti szoftvereket is feltetted?
3/6 A kérdező kommentje:
Az volt az első amit próbáltam. -.-
2015. jún. 1. 09:52
4/6 A kérdező kommentje:
Persze hogy feltettem. De minden hiába
2015. jún. 1. 09:55
5/6 anonim válasza:
Ne az AMD oldalán vadássz, hanem a laptopgyártódén!
G.
6/6 Boti466 válasza:
M-es kártyákhoz töltöttél le drivert? Ha nem akkor az lesz a hiba. Az AMD oldalán az első lehetőségnél Notbebook graphics-ot kell kiválasztani, aztán a többi ugyan az, mint amikor asztalira töltöd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!