Épp ilyen kártyám van, halk és jól hűti a GPU-t, de a VRAM-ot nem. És ez a legnagyobb baja a szériának.
Ugyan az enyém nem vészes, de komolyabb játékoknál akár ilyen problémái is lehetnek:
https://www.youtube.com/watch?v=BTo6LkBHTCc
Illetve nagy gépigényű játéknál (Shadow of Mordor) sikerült egyszer le is állítania a gépet.
Én ezt a problémát ASUS GPU Tweak programmal oldottam meg, csökkentettem az órajeleket és a feszültséget illetve felvettem a ventilátort 60%-ra, és nagy terhelésnél ezt a beállított profilt használom.
Amikor vettem, nem tudtam a hibájáról. Ugyan elkerülhető, de ez teljesítmény csökkenéssel jár. Garanciaidő lejártáig bőven jó lesz nekem, aztán házilag megcsinálom, hogy ne melegedjen, de nem tudom ajánlani a kártyát. Inkább nézz Sapphire-t vagy MSI-t, azzal nem kell ennyit szívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!