Szeretnék egy olyan pc-t venni amin minden játék megy (legujabbak low-mediumon) 60 fps-el amilyen olcsón csak lehet. Megoldható?
Mondom ami fontos:
Intel proci előnyben
Memória 8gb kell
Vidikari Nvidia előnyben
Ssd nem kell
Merevlemez 1tb
Hutoventi csak ha fontos (irjatok meg miért, ha kell)
Optikai meghajtó kell
Bill, egér, monitor, op rendszer Nem kell
Geposszeszereles igen (5ezer Ft)
Pcx.hu
Nagyjából Ennyi, ha van valami irok, köszönöm
Nem igazán szeretem az ilyen meggondolatlan embereket.. már ne haragudj meg..
Adott a kereted és az elvárásaid, mégis egy fx 6300-al akarsz próbálkozni meg más vga-val..
AMD procihoz drága alaplap kell, meg kell mellé rendes hűtés is. Azon felül húzni is kell.
Ez összevéve drágább mint az intel.
Ja és megsúgom, hogy az intel 100000x jobb. :)
VGA terén meg ilyen igényekkel nem adnám le..
Miért nem teszel, hozzá+20e Ft-ot és kihozod a maxot a keretből?
Inkább nem vennék x ideig, de ha már pénzt adsz érte, ne szart..
Úgy látom, hogy nem ragaszkodsz foggal-körömmel az intel-nvidia pároshoz, és így elméletben össze lehetne rakni egy olcsóbb gépet, csakhogy az intelt jobbnak vélem mint az amdt, mert sokkal gazdaságosabb, hiszen az amd processzorai jóval magasabb fogyasztásúak, és több hőt termelnek, így nagyobb hűtés és nagyobb táp szükséges, így szerintem inkább a leírt két inteles konfiget vedd alapul, mert az jobban megéri, +az intel proci alapvetően erősebb, ha egy coreról beszélnélnk.
Nem mellesleg én írtam korábban is, de rosszul fogalmaztam, mert nem általánosságban rossz az intel hűtő, csak nekem ez lett a benyomásom, miután 2 hónap után őrülten zúgott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!