Melyik processzor foglalatok mennek most leginkább?
Akarok összerakni egy konfigot, de nem tudom melyiket válasszam. Mert arra is gondolok, hogy nemtudom, pl 1-2 év múlva lehet veszek majd egy erősebb procit.
AMD-t néztem, nem nyitnék róla vitát hogy az Intel jobb vagy sem. AMD nekem nem volt még, kipróbálom.
Tehát am3+ foglalatot néztem, FX-6350 3.90Ghz-es procit. De lehet lassan elgondolkodom hogy akkor már jobb volna egy 8 magos..
Annyira nem követem a fejlődést, nem tudom melyik a legújabb (vagy a legjobb) foglalat, ezért tettem fel a kérdést.
Az am3+ a legújabb az amd-nél?
Nem is adnak ki mostanában újabbat?
Ahogy nézem, van választék bőven ennél a foglalatnál is. Tehát mág 5 év múlva is találok esetleg egy erősebb procit ha úgy van. :D
Köszi az infót. :)
Akkor csak jól selytettem, hogy az fm2+ újabb.
Mikor adják ki a zent, vagy az am4-et?
Bár nem tudom megvárjam-e, gondolom először elég jó áruk lesz, nekem meg nem kell egy erőmű gamer pc.
Annyi elvárásom van, hogy stabilan menjen a rendszer, elvigyen egy komolyabb játékot esetleg, a zenelejátszó mellett. Bár úgyse sokat játszok, most meg főleg nem fogok, mert sulinak vége, melózni kell stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!