Valami baja van a VGA-nak?
Nemrég végre lecseréltem a GForce 4-es 64Mb-os kártyát -nem röhög!- egy Ati Radeon Silent Magic bla-bla-bla 512Mb-ra.Varázslatos a változás,gyönyörűek a játékok,minden fut rendesen,viszont időnként a karaktereknek furcsa "árnyéka" lesz,olyan,mintha elnyújtott pókhálószerű árnyéka lenne mindenkinek,a falakon át látni,merre mozog az ellen,a tereptárgyak néha átteccővé válnak,a hidaknak mintha üvegből lenne az alja,stb.Mindenfékle beállítást kipróbáltam....azt hiszem,mi lehet a megoldás?
Köszi.....
töltsd le a legújabb drivert mondjuk az ati.com-ról
ha úgy is rossz, akkor gariba vidd vissza, és majd megmondják mit csinálj...
(ilyenkor érdemes egy olyan programot/eljárást kitalálni, amivel viszonylag rövid idő alatt mindig előjön a hiba, és azt a szervízben a szerelők előtt bemutatni, hogy biztosan elhidjék, hogy rossz)
Sajnos csak HD-s meg X-es jelzésű kártyákhoz találtam mindenhol Ati AMD 7.1-es drivert,hol keresgéljek?
A kártyám pontosan; Asus Radeon EAH3650 Silent Magic 512Mb
csak 1 játékkal csinálja ezt vagy többel is "nem mindegy"
ha többel is akkor gyanús a kártya! cseréltesd ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!