Szeretnék venni egy használt laptopot. Milyen típust ajánlotok?
Figyelt kérdés
Keresgéltem a neten és rengeteg féle laptop van és őszintén megmondva nem vagyok képben, melyik lenne jó nekem és melyik éri meg az árát. A laptop főleg netezésre kell, de fontos, hogy gyors legyen. Office futna rajta és néhány kisebb program, semmi extra. Melyik típusok azok, amik megbízhatóak és tudják, amik nekem kell?2015. máj. 31. 08:00
1/5 anonim válasza:
A tervezett célra szinte bármi jó, de ha hosszabb távon is stabil, megbízható darabot akarsz, akkor valamilyen üzleti kategóriás darabot keress. (Pl. Dell Latitude, HP elitebook és Probook, Acer Travelmate, Lenovo Thinkpad)
Olyat, amiben minimum második generációs "i" szériás processzor van (onnan ismerhetők fel, hogy a processzor típusszáma négyjegyű és kettővel kezdődik) és matt a kijelzője.
A laptopsystem egy korrekt cég jó gépekkel, de persze az apróhirdetések között is mazsolázhatsz.
2/5 anonim válasza:
...attól függ mekkora kijelzővel keresel, mert 14.1"-ban vannak izmos gépek általában.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek, pontosan ilyen válaszokra volt szükségem!
Üdv!
2015. máj. 31. 10:12
4/5 anonim válasza:
Itt megbízható üzleti célu laptopokat vehetsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!