Sata 2 alaplaphoz szerintetek megéri SSD-t venni?
Figyelt kérdés
IDE merevlemez után lesz érezhető különbség? 1 év múlva váltok teljes konfigot. Most 4gb ram, intel c2d 6600 processzorom van Asus p5b sata 2 alaplappal.2015. máj. 30. 20:29
22/23 anonim válasza:
Én is v300-at vettem 3 hónapja egy régi gépbe, csak 190 mbit/s-ot használ ki a 450-ből. szerintem ezt vedd, mert már 15 000 forintért megkapod, és még jó is.
23/23 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Mivel ennyire ragaszkodsz az Adatához, egyszerűbb lett volna így kiírnod a kérdést:
"Adata ssd-t veszek. Van bárkinek ezzel bármi problémája?"
Mivel egyszerűen nem lehet arról lebeszélni hogy egy normális ssd-t vegyél, nem tudunk mit tenni. Az adata lassú. De a te pénzed, arra költöd, amire akarod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!