Router nem kap ip-t, sehogyan sem tudom resetelni. Öteltek?
"kikapcsolás után, ha vársz vagy 10 mp-et, utána se jó? ha nem, akkor gondolom kuka."
Ilyen alap dolgok nem segítettek
Látja a gép , de nem tudja beazonosíani a hálózatot.
Nem kap címet.
Nekem csak annyi kéne hogy valahogy elérjem a firmware-t.
De a hogyant nem tudom
"A reset gombot nem nyomogatni kell, hanem nyomva tartani addig, amíg a routeren a fények ki nem alszanak, majd újra fel nem villannak. Ez 10-20 másodperc kábé. Próbáld így."
Ezt még az eléjén próbáltam, soha nem alszanak ki a fények
Akkor áramtalanítsd, és aztán úgy kapcsold be, hogy közben a gombot nyomva tartod. Szintén tartsd hosszabb ideig.
Az OpenWRT honlapján írnak egy hasonló dolgot is. A failsafe üzemmódhoz áramtalanítsd a routert, majd kapcsold be, és utána rögtön nyomd meg a gombot, és tartsd úgy 60 másodpercig. Ez is megér egy próbát. [link]
"Akkor áramtalanítsd, és aztán úgy kapcsold be, hogy közben a gombot nyomva tartod. Szintén tartsd hosszabb ideig.
Az OpenWRT honlapján írnak egy hasonló dolgot is. A failsafe üzemmódhoz áramtalanítsd a routert, majd kapcsold be, és utána rögtön nyomd meg a gombot, és tartsd úgy 60 másodpercig. Ez is megér egy próbát. [link]
"
MESTERI!!!!
Nagyon szépen köszi.
Valahogy a gomb sokat tartása után, miután bekapcsolt, kikapcsoltam, aztán vissza be és így már rá tudtam telnetezni a 192.168.1.1-re és királyul resetelni tudtam :) köszi!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!