Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Router nem kap ip-t, sehogyan...

Router nem kap ip-t, sehogyan sem tudom resetelni. Öteltek?

Figyelt kérdés
OpenWrt-van a routeremen. Csináltam egy olyan hülyeséget (ne kérdezzétek, hogy miért), hogy a LAN-t betettem a WAN hálózatába. Ezzel gyakorlatilag meg is halt

2015. máj. 30. 17:33
 1/9 anonim ***** válasza:
kikapcsolás után, ha vársz vagy 10 mp-et, utána se jó? ha nem, akkor gondolom kuka.
2015. máj. 30. 17:35
 2/9 A kérdező kommentje:
A reset gombot már nyomogattam rajta , de mindhiába, statikus ipvel is próbáltam, de úgy sem megy
2015. máj. 30. 17:35
 3/9 A kérdező kommentje:

"kikapcsolás után, ha vársz vagy 10 mp-et, utána se jó? ha nem, akkor gondolom kuka."

Ilyen alap dolgok nem segítettek

2015. máj. 30. 17:38
 4/9 anonim ***** válasza:
és ha simán csatlakoztatsz egy lan kábelt hozzá, nem látja a gép? akkor újrahúzhatod esetleg a firmet, vagy vissza a gyárit.
2015. máj. 30. 17:40
 5/9 A kérdező kommentje:

Látja a gép , de nem tudja beazonosíani a hálózatot.

Nem kap címet.

Nekem csak annyi kéne hogy valahogy elérjem a firmware-t.

De a hogyant nem tudom

2015. máj. 30. 17:48
 6/9 anonim ***** válasza:
A reset gombot nem nyomogatni kell, hanem nyomva tartani addig, amíg a routeren a fények ki nem alszanak, majd újra fel nem villannak. Ez 10-20 másodperc kábé. Próbáld így.
2015. máj. 30. 17:48
 7/9 A kérdező kommentje:

"A reset gombot nem nyomogatni kell, hanem nyomva tartani addig, amíg a routeren a fények ki nem alszanak, majd újra fel nem villannak. Ez 10-20 másodperc kábé. Próbáld így."

Ezt még az eléjén próbáltam, soha nem alszanak ki a fények

2015. máj. 30. 17:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Akkor áramtalanítsd, és aztán úgy kapcsold be, hogy közben a gombot nyomva tartod. Szintén tartsd hosszabb ideig.

Az OpenWRT honlapján írnak egy hasonló dolgot is. A failsafe üzemmódhoz áramtalanítsd a routert, majd kapcsold be, és utána rögtön nyomd meg a gombot, és tartsd úgy 60 másodpercig. Ez is megér egy próbát. [link]

2015. máj. 30. 17:58
 9/9 A kérdező kommentje:

"Akkor áramtalanítsd, és aztán úgy kapcsold be, hogy közben a gombot nyomva tartod. Szintén tartsd hosszabb ideig.

Az OpenWRT honlapján írnak egy hasonló dolgot is. A failsafe üzemmódhoz áramtalanítsd a routert, majd kapcsold be, és utána rögtön nyomd meg a gombot, és tartsd úgy 60 másodpercig. Ez is megér egy próbát. [link]

"

MESTERI!!!!

Nagyon szépen köszi.

Valahogy a gomb sokat tartása után, miután bekapcsolt, kikapcsoltam, aztán vissza be és így már rá tudtam telnetezni a 192.168.1.1-re és királyul resetelni tudtam :) köszi!!!!

2015. máj. 30. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!