Lassú a laptopom mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az én gépem nagyon lassú és őreg kb 3 éves . Hát nem volt tulságosan sokat pihententetve mert elég sokat kockulok vele és van hogy egy játéknál A low grafikán is haldoklik de szetencsére egy kis bejáratás után van hogy elviszi az ultra high-ot is. De általában lassú van hogy még a windows is kifagy. Valaki segiten?2015. máj. 29. 19:50
3/6 A kérdező kommentje:
Csak az a gond nem tudom újra rakni mert nincs win 7 cd ugyhogy majd a win 10 fogom rárakni azért köszi
Ui: annak aki a "tanúlj meg irni" kommentet küldte üzem hogy telefonról iram és félregépeltem te gyökér :)
2015. jún. 1. 19:41
4/6 kérdező.. válasza:
Ha win 10-t akarsz akkor meg kell venni így is úgy is a win 7-t vagy a 10-t,mivel nem eredeti win 7-re nem lesz win 10 frissítés.
5/6 anonim válasza:
Az, hogy telefonról írsz, nem kifogás a helyesírásodra. A legtöbb választ telefonról írom, még sincs gond a helyesírásommal! Nem kötekedni akarok, csak mondom.
Utolsó!
1. Nem kizárt, hogy eredeti Windows van a gépén!
2. Nem eredeti Windowsra is ugyanúgy ingyenes lesz az első évben a Windows 10-re való frissítés, mint az eredeti Windowsra!
6/6 kérdező.. válasza:
Szerintem pedig semmi sincs ingyen.Lehet hogy lehet frissíteni,de lehet csak próbaidőszakos lesz.Hamis windows ra senki nem fog kapni eredetit.Akkor ki venné meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!