Külső winchester vagy belső a legjobb számomra?
Figyelt kérdés
Mivel a gépemen nagyon kevés a hely pontosan 150GB és régi is Sata 2 szerintem agy régibb és szeretném lecserélni azért nézelőttem a külsőben mert sorozatokat is szeretnék rátölteni ami 55GB és csak kihuznám és bedugnám a TV-be amugy 1TB-os külső winchester-t szeretnék venni.De közben felmerült bennem az a kérdés hogy attol hogy külső ugyan ugy lehet játékokat rátölteni közben hordozni meg ugyanugy müködne rajta a Origin-es Battlefield 4 játékom ha a külsőre raknám?És mi hátránya lenne a külsőnek érdemes lenne nekem venni külső vagy inkább belsőt?Külsőre lehet origine-s meg bármilyen játékot rárakni és használni meg programokat ugyanugy müködne mint a belsőn? Hátrányok?2015. máj. 28. 09:18
1/7 anonim válasza:
Nem. Attól, hogy külső HDD-nek hívják, gondolj rá úgy, mint egy nagyméretű pendrive-ra. Elsősorban adattárolásra szolgál, nem futó alkalmazások tárolására.
Ami neked kell az egy belső HDD játszásra/telepítésre, meg egy külső HDD adattárolásra.
2/7 A kérdező kommentje:
De külső HDD-n nem is lehet játékot futtatni?
2015. máj. 28. 09:39
3/7 anonim válasza:
Külsőn is nyugodtan tudsz játékokat játszani, ugyanis a hdd-n csak adatok vannak, ahhoz hogy az fusson betöltődik a ramba. Bármire tudod használni, viszont akkor érdemes ha van 3.0 usb portod. Ha csak 2.0 akkor nem lesz túl nagy sebességben részed. Egyébként a sataII nem olyan lassú hidd el.
4/7 anonim válasza:
Tudod használni a külsőt is úgy,mint egy belső HDD-t,de akkor egy gyorsabb USB3.0-s kell,és a gépeden is kell legyen USB3.0 portnak.
Avagy eSATA is megfelel.
USB2.0 nagyon lassú lenne ilyen célra.
Szerintem jobban jársz,ha veszel egy belső 1TB-os HDD-t 15 ezerért,a mostani 150GB-oshoz pedig veszel egy külső házat 2-3 ezer forintért,és azt használod a TV-hez.
És így spóroltál is vagy 2 ezer forintot minimum,gyors is lesz,és 1TB helyett 1,1TB helyed lesz.
Problem? :D
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor maradok a belsőnél mert nemtudom van-e olyan csatlakozó a gépemen.Meg azt mondják jóval lasabb ha külsőre másolok dolgokat.Nemigaz?Az csak annak jó aki irodában dolgozik és viszi a dolgokat.Nekem jobb lesz egy belső.Köszönöm a segítséget srácok!
2015. máj. 28. 13:18
6/7 anonim válasza:
Van rajta kék USB csatlakozó?
7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs nem láttam :/
2015. jún. 1. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!