A kingston pendrive 16gb usb 3. 0-at nem lehet formázni, mi lehet a baja?
Egy kingston datatraveler 100 g3 usb pendrive 16gb usb 3.0 lenne, egy hónapja vettem, és eddig mindig rendben volt. Exfatba formáztam le, és így használtam rengeteg adatot volt rajta, tv-hez használtam, ps4-hez, laptophoz.
Majd elkezdtem rá a laptopnál ismét adatot másolni, kimenetem a konyhába, majd mire visszatértem eltűnt a pendrive a sajátgépből, csak a meghajtó volt ott... aztán szétfagyott az egész rendszer, végül sikerült eltávolítani a pendrivet, majd újra bedugtam a gépbe, ekkor leakarta formázni és engedtem, minden jó lett, majd ismát adatot akartam rá tenni és hirtlen úgy a felinél megint eltűnt a rendszerből a pendrive és most ott tartok, hogy nem tudom leformázni... Ez a második kingston pendrive, az előző is hasonlóan ment tönkre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!