Hogyan tudom felismertetni a háló kártyám?
A vihar tönkretette az integráltat, vettem egy PCI-osat(TP-LINK TF3239DL), beletetten a gépembe, de nen ismeri fel.
Köszi a segítséget!
Ö milyen op rendszer van a gépeden ?
mert hogy max XP s driver van hozzá
Szia.
Nézd meg az eszközkezelőben van-e ismeretlen eszköz, (sárga kérdőjeles eszköz - Egyébb eszközök) Ha van és az a halókártya, akkor próbálkozhatsz a driver telepitéssel, egyéb esetben felesleges a drivert felrakni, hiszen nincs eszköz amihez telepithetnéd a drivert.
Ha van ismertelen eszköz az eszközkezelőben akkor nézd meg a hardverazonositóját és ha nem VEN_0000&DEV_0000 akkor van esélyed drivert találni hozzá (itt olvashatsz róla, hogyan lehet az eszköz harverazonositőját megnézni : http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5.. ) ha a hardverazonositó VEN_0000&DEV_000 akkor az azt jelenti, amit már többen irtak előttem : más is tönkrement a viharban nem csak a hálókártya.
Sok sikert.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!