MIÉRT NINCS AZ ISTENÉRT SE HANG A GÉPEMEN? fel telepítettem a gépemre a win 7 et és egyszerűen nem volt hang már vagy 1000 drivert le szedtem +everestet is mindenhogy próbáltam és akkorsincs hang valaki segítsen!
Tegyél fel egy normális oprendszert (az XP elavult, felejtsd el). Aztán menj fel a gyártó oldalára és onnan töltsd le a hangkártya driverét és tedd fel! Aztán persze minden más drivert is pakolássz fel a gyártók oldaláról. A driver varázslós izéket szintén kerüld!
Arra figyelj még esetleg, hogy a Win hajlamos átváltani az alapértelmezett hangeszközt a VGA-ra, ha HDMI kábelen kell neki képet adnia.
Régebbi gépeknél úgy szoktam, hogy ha nem rakja fel aut. a win7, hogy megnyitod az eszközkezelőt.
Megkeresed a hangeszközt, és nagy eséllyel lesz ott egy sárga felkiáltójel. Nyomj rá egy jobb klikket , Illesztőprogram frissítése, és ott válaszd azt, hogy keressen az interneten !
Ha szerencséd van, pillanatok múlva már lesz hangod.
Chipset driver is ugyan ez?
Szerintem bízd szakira a gépet.
Szakember kell neked! Ne piszkáld felesleges. Valószínűleg a hang kártyád chip típusához kell driver azért nem megy. Nem mindegy milyet szedsz le. PL Realtek HD audio ból is van kismillió fajta ahogy AC97 ből is.
Az autó driver telepítőket meg felejtsd el nem telepítenek szép kis vírusokon kívül semmit. Írd le milyen hang kártya az everestben és linkelek hozzá egy jó drivert. De előtte pakold fel a win7 et ha gyenge a géped Home Basic elég lesz.
az everest szerint
Hangkártya High Definition Audio Controller [NoDB]
ez a hangkártyám állítólag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!