Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az alaplap valamelyik alkatrés...

Az alaplap valamelyik alkatrésze 73℃-on? A program bolond vagy én érzem ezt elég nagynak (tudtommal az alaplap azért kisebb hőfokon üzemel). Valami tipp hogy mit kezdjek vele esetleg mivel nézzem meg (mármint bioson kívül)?

Figyelt kérdés

2015. máj. 26. 22:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Az alaplapi szenzorokkal bajuk szokott lenni, nálam pl. a SpeedFan 114 fokot mutat :)
2015. máj. 26. 22:56
 2/3 Komplikato ***** válasza:
van olyan, hogy a chipset túlmelegszik és olyat is láttam már, ahol egy idő után a feszültség átalakító a proci körűl annyira melegedni kezdett, hogy a proci majdnem 0 kihasználtság mellett is 80 fokról indult. Ha a chipset az, akkor talán újrapasztázás vagy gyárinál jobb hűtés segít. Ha a B verzió, akkor az már csak romlani fog.
2015. máj. 27. 18:26
 3/3 A kérdező kommentje:
csak reménykedni tudok hogy a mérő a hibás lapon még nem pasztáztam semmit és nem most akarom kipróbálni.. de ha így melegednek akkor a másik hőfoknak nem kellene nagyobbnak lennie?
2015. máj. 27. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!