Az intel i5-4210U (1700) as proci jo?
Figyelt kérdés
ugy dontottem laptopot veszek es ket laptopot neztem ki. Az egyik egy dell a masik egy asus. Mind a kettoben nvidia gf 820m 2gigas videokartya 8giga ram es a fent emlitett proci talalhato. Lehetnek magas elvarasaim a gépekhez? Gamer laptopnak vasarolnam elsosorban. Nemnagyon ertek a hozza szoval kerlek segitsetek.2015. máj. 26. 19:18
1/8 anonim válasza:
Két magos processzor, feltehetőleg 4 szállal. Attól függ mire akarod használni, játékra tökéletes, ha veszel a laptop alá egy hűtőegységet. De szerkesztő stb. programok használatakor se lesz gondod vele. Szóval.. lehetnek magas elvárásaid.
2/8 Komplikato válasza:
"Az intel i5-4210U (1700) as proci jo?"
Mire? Ez egy i5 ami köztudottan órajel magasságától függően adja a kakaót, szerintem az 1.7Ghz elég rosszul arányul egy 3-3.5Ghz-es asztali procihoz. Ez egy alacsony fogyasztású proci, olyan gépbe teszik ahova nem lehet építeni normális hűtést és vagy szempont a kis fogyasztás.
"Lehetnek magas elvarasaim a gépekhez?"
Nem.
"Gamer laptopnak vasarolnam elsosorban."
Ahhoz kéne mellé játkra alkalmas videóvezérlő is.
Ha valami minimális szinten akarsz játszani 840m vagy ezzel ekvivalens kell, normális játékhoz meg 860 vagy nagyobb ajánlott. A 2GB VRAM meg olyan ezen a vezérlőn mint trabanton a festett lángcsíkok ...
3/8 A kérdező kommentje:
170ezrem van ra. Ebbol milyen gepet ajanlanatok? Tudon-tudom ha normalis gamer laptopot szeretnek akkor vegyek masfel millioert alien ware-t de nekem ennyim van ra es ebbol szeretnem a leheto legjobbat kihozni. Mit lenne akkor erdemes venni? Amit néztem az a dell inspiron silver lx 3542-35 es a 3542-26 es meg asus x555ld-xo280d
2015. máj. 26. 19:42
4/8 A kérdező kommentje:
Vagy talaltam 179e-ert egy dell inspiron 3542-i7g35wf
i7 4510u(2000)
4giga ram
2giga nvidia gf840m7
2015. máj. 26. 19:49
8/8 anonim válasza:
Igen lehetnek, ennek a processzornak 2.7 Ghz a turbo sebessége, nekem is ilyen van csak 12gb rammal a GTAV-t lagg nélkül viszi. Játszani elég jól lehet vele , nem melegszik túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!