Egy 120 gigás ssd-re fel telepíthetem a gta5-öt?
Figyelt kérdés
Csak az lenne rajta, az 60gb lenne. És még annyi, anélkül hogy belenéznék a gépházba hogy tudhatom meg hogy sata hányas a vincseszterem?2015. máj. 26. 17:08
1/21 A kérdező kommentje:
20-25-ért vannak gyors vincseszterek? :)
2015. máj. 26. 17:09
2/21 anonim válasza:
Felrakhatod, de felesleges. Rendszert és átlagosan sokat használt programokat kellene rátenni (torrentet mondjuk nem).
AIDA64 ha jól tudom ki írja milyen winchestered van (pl. Seagate Barracuda 160gb), az alapján pedig rá keresel neten, és ki is hozza az infókat róla.
3/21 anonim válasza:
#1 válaszra válaszolva még: Annyiért Western Digital Claviar Black jó választás, de ha jól tudom 20.000 forint alatt is van. 25.000 forint környékén talán még 2TB-osat is kapsz belőle.
4/21 A kérdező kommentje:
750 gigás, samsung ha jól tudom, de a gta5-nél nagyon kerreg :D szóval úgy gondoltam hogy vagy egy új "gyors" vincsesztert veszek, vagy egy külön a gta-nak ssd-t.
2015. máj. 26. 17:12
5/21 A kérdező kommentje:
És az gondolom sata 3 as, igaz?
2015. máj. 26. 17:13
6/21 Komplikato válasza:
Alaplap típúsát megkeresed AIda64-el és kikeresed a gyártó oldalán vagy bármilyen infó lapon mit támogat. Elvileg kikeresheted magad is az Aida megfelelő lapjainál is, de ahhoz már tudni kell mit keress.
Fel tudod telepíteni persze, kérdés megéri neked a gyorsabb töltési idő az SSD extra árát. Ha igen, akkor tedd fel rá.
7/21 anonim válasza:
Inkább egy külön winchestert. Még egy SSD pénzkidobás, ha csak GTA5-re használnád. Plusz ennyi pénzért a Winchester nagyobb tárhelyet biztosít, cserébe lassabban..
8/21 A kérdező kommentje:
nekem megéri! :) néha ezen belaggol a játék, levettem a hangfalról a hangerős és laggolásál csak úgy darál a vinyó :D
2015. máj. 26. 17:15
9/21 A kérdező kommentje:
köszi, ment a pacsi! most már majd eldöntöm a válaszaitokból melyik lenne a legjobb :)
2015. máj. 26. 17:16
10/21 anonim válasza:
Hát ha van olyan program, amit SSD-re teszek, akkor a windows mellett a GTA 5 az. Türelmes ember lehet az, aki azokat a töltési időket ki tudja várni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!