Valaki össze tud dobni egy minél jobb gépet 60k max árral?
Asrock FM2A58M-DG3+ alaplap
AMD Dual-Core A4 6300 dobozos Socket FM2 /AD6300OKHLBOX/
4GB 1866MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Fury Red Series CL10 (HX318C10FR/4)
1TB WD 3.5" Caviar Blue SATAIII 64MB cache winchester (WD10EZEX)
HKC 3011NS fekete ház 400W táppal
LITEON iHAS124-04 SATA DVD író fekete OEM
Összesen: 61.740 Ft
Aqua.hu
Tudom, egy picit túlmentem a kereten, de szerintem ennyit megér, hogy 1 terra hely lesz 60 giga helyett, + a gyorsabb igp.
Írtad, hogy anyudé lenne. Pl. képeknek, családi videóknak jó lehet, de egy-egy 1080p-s filmnek is elkell 5-10 GB. Hamar le lehet foglalni 60GB-ot.
Ezen kívül tudna rátenni zenéket vagy olyan játékokat, amiket kedvel. Legfőképp mégis a filmek és sorozatok miatt hasznos, egy-egy sorozatból egy évad 50-100GB helyet is foglalhat.
Hopp, most látom hogy másnak válaszoltál, hogy nem néz filmeket. Hát... Még mindig jobb a több hely, mint a kevesebb, nemdebár? :D
Ha tényleg annyira sokallod, akkor rakd hozzá azt a 60GB-os vinyót, amit néztél és olcsóbban kijössz.
Figyu, akkor dobok bele egy 120-as SSD-t, aztán kész. Gyorsabb mint a HDD, meg 1 terra hely tényleg felesleges lenne:D
De amúgy az az AMD+RAM kombó az tényleg elég jó, azon még el is gondolkodom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!