Mi a tapasztalatotok Fujitsu Siemens laptopokkal?
Találtam egy megfizethető és használható laptopot és ilyen márkájú, néhány barátom mondta, hogy hallották, hogy ezekkel bajok vannak. Akinek konkrét tapasztalata van a márkával, az kérem írja le hogy milyen baj van a géppel, mert annál, hogy "szar" meg "bajok vannak vele" ismerősök nem sokkal tudtak többet mondani.
Kérlek olyan kommenteket, hogy "szar/bajok vannak vele" ne írjatok, mert az nem segít, konkrétumokat várok.
Köszi
Nagyon messzire kerüld el a Fujitsu Siemens márkát...
Csak egy példát írok, hoztak egy Fujitsu laptop-ot hogy valami gáz van vele, fura hangokat ad, néha el sem indul. Szétszedtem és az alaplapi elem egy pöcök helyett széles ragasztószalaggal!!! volt rögzítve(gyárilag). Ennyit az összeszerelés minőségéről.... azt meg hogy milyen legalja hardvereket raknak bele meg sem említem....
Nekem idáig 2 FS laptopom volt, tökéletesen működtek, mindkettő hiba nélkül 5-5 évig. Ezután is csak az akkumulátor avult el. Tervezésre, modellezésre használtam őket és 0-24 mentek, kivéve ha lecsuktam a fedelüket mikor prezentálásra vittem.
Szerintem elég jó laptop, de manapság nem igen látok minőségi különbözőséget laptopokban. Ugyanott rakják őket össze, ugyanabból, átlag ugyanannyiért.
hmm remek, két ellentétes vélemény:)
várok többre, de köszönöm mindkettőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!