Nálatok mennyi az a keret, amelyen belül még "ésszerű" gépet venni?
Csak a gépre gondolok, monitor hangszóró, meg ilyenek nem kellenek.
Tegyük fel, van egy öreg géped amelyet már le szeretnél cserélni. Mennyi az a keret amelyet maximum kiadnál egy gépért?
Én maximum 450.000 Ft. A fölött szerintem már felesleges gépet venni.
450 ezer és csak gép, az igen. :)
Én nagyon max 250 ezret költenék gépre ha egy tényleg öreg gépet cserélnék le modernre. Annál többet semmiképp.
Mivel én nem játszom csak szórakozásból programozgatok max. 40.000. Ebből kijön egy kétmagos gép, 4 GB RAM és egy programozáshoz, netezéshez elegendő VGA + HDD.
Nem beszélve róla, hogy ez az egyszerű szerkezet nekem pénzt hoz - igaz ha van akkor eliszom - és nem visz.
Nálam mindig veri a biztit az ilyen kérdés. Amikor fiatal voltam még nem volt számítógép, a pénzem - nem is keveset - a csajokra és a szórakozásra költöttem. Amikor megnősültem a családra és csak pici töredékét szakítottam ki úgymond saját részre.
Ja és mindent saját pénzből, amiért megdolgoztam. 18 évesen nagyobb jövedelmem volt mint apámnak és így még a családi kasszát is segítettem.
Én 300k körül gondolkodtam, de hajlandó lennék fölé menni. Még nem hoz sok pénzt a konyhára, de a későbbiekben talán igen és kell a vas a látványtervek rendereléséhez.
5: Miért veri ki? Nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!