Mondanátok valami jó kis gamer gépházat?
maximum 20 000Ft
Ezek a szinekbe:
Fekete-piros
Fekete-kék
Kék
Piros
Fekete
COOLERMASTER Elite Knight 350
ár értékben az egyik legjobb
Sok jó kis ház létezik.
Én 3 év alatt a harmadikban "lakok".
Először egy Zalman Z9-ben laktam jó kis ház volt,de kényelmesen nem fértem el amikor a tri x vapo r9 290x -et beszereztem.
Ezért költöztem Sharkoon bulldozer BD28-ba,tök jó volt,baromi hűvösen tartott mindent,ritka jó volt a kábelmanage,baromi jó volt a kialakítás...
Csak jött az i5 2400-at leváltó fx 8120 amire vízhűtést szereztem ,és az már nem volt a legkényelmesebb,így jött az Enermax Ostrog baromi nagy ház.
A BD 28 Bulldozer és az Ostrog volt a két legjobb.
A Bulldozer közelebb állt hozzám,ez az ostrog pedig az asztal dísze .
3: Én meg pont fordítva. Aerocool Aeroengine II (atx, bazi nagy volt), aztán Aerocool M40 (matx), most meg xigmatek nebula (itx)
S mindegyik játékra lett megalkotva. A méret és a tudás nem járnak kéz-a-kézben. Hisz pl itx méretű kártyából van egészen a gtx960-ig, vagy az r9 270x-ig bezárólag, miközben erőben nem kevesebb egy teljes nyákhosszú kártyánál.
Hát ezek jók lennének ha kényelmesen elférnének:
Intel core i3 4160
Asrock B85M Bulk
Asus R9 270X
Western Digital 1TB
Cooler Master 600W Elite Power
Lassan már a tápkábel is gamer lesz...
Most őszintén, mitől lesz egy gépház gamer? Attól, hogy mindenféle ledes ventilátor van benne? Az miért gamer?
Egyébként:
Zalman Z9 U3, Z9 plus, Sharkoon Bulldozer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!