Nagyjából zéró tudással összetudnék 'szerelni' egy asztali PC-t? Csupán kíváncsi vagyok a véleményekre, nem mernék csak úgy belevágni
Zéró tudással ? HÁÁÁÁT valahol elkel kezdeni de szerintem elsőre biztos nem működne
viszont nézzél pár toturial videot meg a témába
Nemtudom. Ez attól függ mennyire vagy kétbalkezes. Bocsi a kifejezésért.
Ha tudsz bánni a szerszámokkal akkor nemhiszem hogy nagy baj lehet.
Viszont a gép összeszerelése után annak beállításával is kell foglalkozni ami azért már némi hozzáértést igényel.
BIOS, UEFI hasonlók.
Igen. Működne is? Háát...
Láttam már a foglalatába csak beejtett, de bele nem szorított processzort.
G.
Úgy-úgy, nézz videókat a neten, youtube-on van egy csomó.
Én is megnéztem előtte jó párat, aztán rávettem magam a összeszerelésre. Kicsit ügyetlenkedtem az elején, főleg az I/O panel helyrepattintásával, de végül is összejött. Aztán azóta vagy 10x szedtem már szét, raktam össze, kb csukott szemmel is menne már :D Pikk-pakk bele lehet jönni.
zéró tudással? akkor gondolom soha semmi ilyet nem csináltál.. igen (pár youtube videó után és az alaplap kézikönyvének elolvasásával)viszont nem biztos hogy fog működni..
de van az okos aki észreveszi hogy valamiért nem megy bele a ram a foglalatba.. és van az erős aki addig nyomja még bele nem megy.. vagy vág rajta egy lyukat oda ahová kell.. ha az elsőhöz tartozol még van esély
# 7/7 Én találkoztam olyannal hogy az új táp csatlakozója
szorult egy picit és a tulaj úgy látta jónak hogy ráforrassza a winyora tehát NYIISZ + forrasztás= Füst :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!